دیگر · فوریه 2, 2022 0

دریافت فایل تحقیق در مورد اثر آنتی اكسیدان های عسل

دریافت فایل تحقیق در مورد اثر آنتی اكسیدان های عسل 

 

دارای مفاهیم کلیدی:

تحقیق, در ,مورد, اثر, آنتی, اكسیدان های, عسل,

 

توضیحات:

دسته بندی :ورد

نوع فایل : doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه 4 صفحه

قسمتی از متن:

اثر آنتی اكسیدان های عسل
ارزش غذایی عسل بر كسی پوشیده نیست . گذشته از آن عسل دارای خواص و مواد دارویی ارزشمندی است كه بررسی ها ، هر روز ابعاد گسترده تری از آن را روشن می سازد.
ارزش غذایی عسل بر كسی پوشیده نیست . گذشته از آن عسل دارای خواص و مواد دارویی ارزشمندی است كه بررسی ها ، هر روز ابعاد گسترده تری از آن را روشن می سازد.
عسل فرآورده ای است كه از مصرف شهد گیاهان مختلف توسط زنبور عسل و تغییرات آن در بدن زنبور، در شانه ی موجود در كندو ایجاد می شود.
تحقیقات جدید مدارك بیشتری را مبنی بر سودمند بودن عسل ارائه می كنند. متخصصین علوم تغذیه در دانشگاه كالیفرنیا دریافته اند كه سطح آنتی اكسیدان های بدن، در افرادی كه روزانه چند قاشق سوپ خوری عسل می خورند بالا می رود.
یك محقق در امر تغذیه می گوید: با مصرف عسل ، سیستم دفاعی بدن در برابر استرس اكسیداتیو ناشی از رادیكال های آزاد افزایش می یابد، لذا می توان عسل را در یك برنامه غذائی سالم جای داد.

 


دانلود مستقیم فایل