دامپزشکی · فوریه 2, 2022 0

دریافت فایل باکتری بروسلا

دریافت فایل باکتری بروسلا 

 

دارای مفاهیم کلیدی:

بروسلا,بروسلز,باکتری بروسلا,بیماری بروسلا,مالت,تب مالت,بیماری تب مالت,بروسلوز,شیر نجوشیده,بستنی سنتی,لبنیات,بهداشت,زیست,بیماری,بیماری زا,حیوانات اهلی,بیماری دام,بیماری های دامی,انتقال بیمار به انسان,دام پزشکی,دامپزشکی

 

توضیحات:

فایل پاورپوینت آماده ارائه با موضوع باکتری بروسلا در 30 اسلاید و با قابلیت ویرایش

عناوين مهم :

گونه‌های بیماری زا
اثرات مصرف پنیر بر سلامتی
ارزش غذایی و روش تولید پنیر لیقوان
بررسی میزان شیوع و شدت آلودگی به باکتری های بروسلا ملی تنسیس (Brucella melitensis) و بروسلا آبورتوس (Brucella abortus) در گوسفندان و گاوهای مناطق روستایی شهرستان تویسرکان، همدان
تب مالت در بهار و پاییز شایع تر است
خودداری از مصرف بستنی های سنتی و غیرپاستوریزه
عامل بيماري بروسلوز چيست؟
چه حيواناتی به بروسلوز حساس هستند؟
وضعيت بروسلوز در جهان چگونه است؟
وضعيت بيماري در ايران چگونه است؟

 


دانلود مستقیم فایل