حسابداری · فوریه 2, 2022 0

دریافت فایل تحقیق بررسي ميزان ارتقاء بهره وري در شركت وزين بار پس از بكارگيري مدل تعالي سازماني EFQM

دریافت فایل تحقیق بررسي ميزان ارتقاء بهره وري در شركت وزين بار پس از بكارگيري مدل تعالي سازماني EFQM 

 

دارای مفاهیم کلیدی:

تحقیق بررسي ميزان ارتقاء بهره وري در شركت وزين بار پس از بكارگيري مدل تعالي سازماني EFQM

 

توضیحات:

پيشگفتار:
اين پيشنهاد تحقيق (proposal) بعنوان بخشي از درس روش تحقيق، تلاش مي كند تا با استفاده از مطالب درسي و رهنمودهاي عنوان شده توسط استاد؛ به ارائه پيشنهاد تحقيقي كه موضوع پايان نامه تحصيلي است كمك كند و إن شاء اللّه مقدمه فعاليت‌هاي تحقيقي و پژوهشي ديگر گردد.
ويژگي هايي كه يك موضوع تحقيق بايد داشته باشد عبارتند از:
 موضوع مورد علاقه پژوهشگر
 موضوع بايد بديع باشد و مشمول دوباره كاري غير قابل دفاع نباشد.
 موضوعات مديريتي نبايد ماهيت فلسفي و ارزشي داشته باشد، بلكه بايد پژوهش پذير باشد.
 اهميت و اولويت تحقيقي به گونه اي باشد كه از نظر اقتصادي و اجتماعي و … قابل توجه باشد.
 پژوهشگر بايد توانايي تخصصي لازم را دارا باشد.
 منابع مادي و اطلاعاتي بايد در دسترس باشد.
 تحقيقي از نظر عملي و نظري مقرون به صرفه باشد.
و در نهايت اينكه موضوع بايد مشكل مدار باشد و نتايج آن لا اقل براي يك سازمان مفيد باشد. با توجه به موارد فوق موضوعي انتخاب شده است كه در حال حاضر يكي از مباحث روز شركت هايي است كه با امر مديريت سيستم هاي كيفيت سروكار دارند.
و براي مشخص تر شدن محدوده انجام كار، اين موضوع فعاليت هاي يك شركت حمل و نقل فوق سنگين (شركت وزين بار) را كه در حال حاضر از سيستم مديريت كيفيت ISO 9001:2000 استفاده مي كند را بررسي مي نمايد.
انجام چنين پژوهش هايي مي تواند به مثابه يك گزارش توجيهي براي بكارگيري يا عدم بكارگيري مدل تعالي سازماني EFQM باشد.

مقدمه:
در شرايط نوين جهاني كه پيشرفتها باعث تغييرات سريع در كليه امور و فعاليتها و دانش انسان به خصوص در زمينه فن آوري و مديريت شده است، افق هاي جديدي باز شده و نيازهاي تازه به وجود آمده است.
جايزه كيفيت كه بر اساس نتايج مدلهاي آماري ارائه مي گردد مي تواند باعث ارزيابي سازماني و برنامه هاي استراتژيك به كارگيري روشها و تكنيك هاي خود ارزيابي، بهبود دايمي، الگوبرداري و… شود.
لذا به اين دليل كشورهاي زيادتري در دنيا در پي ايجاد جايزه ملي كيفيت مي باشند و در اين بين كشور ما ايران نيز از اين قاعده مستثني نمي باشد.
اولين بار ايده جايزه ملي كيفيت در سال 79 همزمان با برپائي دومين كنفرانس مديران كيفيت توسط انجمن مديريت ايران مطرح و به دنبال آن كميته هايي مركب از كارشناسان و صاحب نظران در ارتباط با تشويق و ترغيب اعضاء انجمن مديريت كيفيت ايران تشكيل شد تا از اين طريق ابتدا در بين اعضاء و سپس نسبت به گسترش آن در سطح جامعه حركتي آغاز گردد. اين كميته با تركيبي مناسب تشكيل شده و جلسات آن برگزار گرديد كه ماحصل آن تدوين آيين نامه جايزه كيفيت و روش اجرايي اعطاء و پيشنهاد آن بود.
سرانجام روز 18 آبان ماه بعنوان روز ملي كيفيت انتخاب شده شوراي عالي استاندارد در يكصد و دومين جلسه خود در تاريخ 15/3/80 طراحي جايزه ملي كيفيت توسط اين شورا را تصويب كرد و اجراي آن را به مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران سپرد.

 


دانلود مستقیم فایل